Du har rätt Benjamin Dousa! Nu upp till bevis!


I dagens Aftonbladet så skriver Muf:s förbundsordförande Benjamin Dousa att han med 53 dagar kvar till valet saknar den gamla ikoniska Socialdemokratin där man först gjorde sin plikt och sedan krävde sin rätt.


Den Socialdemokrati som framförallt enligt Dousa företräddes av lika ikoniska gamla Socialdemokrater som tex Kjell-Olof Feldt och Tage Erlander.

Jag vet inte vad en nutida förbundsordförande i Muf vet om Socialdemokratiska ikoner och är därför inte helt säker på att jag delar Dousas historieskrivning om Socialdemokraterna fullt ut men en sak är jag och Dousa fullkomligt överens om.

Socialdemokraterna har problem, stora problem och om de inte hittar sin verklighetsuppfattning snart så kommer som jag har skrivit förut Socialdemokraterna att förinta sig själva.

Sverige går hur bra som helst men det märks inte på skola, sjukvård eller annan offentlig verksamhet som är så viktig för att vårt land ska fungera. Det är alldeles för stor skillnad att vara hög- eller låginkomsttagare i Sverige som går bättre än någonsin.

Hur det än ligger till med Benjamin Dousas historiekunskaper så har han rätt och gör en klar poäng i sin debattartikel i Aftonbladet.

Nu vill vi bara se ditt parti presentera en politik som funkar bättre Benjamin Dousa!

Kommentarer

Adrecord